Mogelijkheden op maat

Naast ambulante specialistische jeugdhulp is het ook mogelijk om met mij in gesprek te gaan over wat ik te bieden heb aan professionals in het werkveld. De afgelopen jaren heb ik vele verschillende cursussen en trainingen gevolgd. Uit deze trainingen heb ik altijd datgene gebruikt wat passend was bij de hulpvraag. Heeft u of uw team een specifieke vraag of een onderwerp waar u of uw team niet uitkomt neem contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden. Hierbij kan gedacht worden aan consultatie/advies of een training gemaakt op maat.

Naast trainingen en of consultatie is het ook mogelijk om met mij in gesprek te gaan over project optimalisatie of tijdelijk intern management om bv een team door verschillende veranderprocessen te leiden. Wanneer het helemaal vast lijkt te zitten lukt het mij vaak om het weer op gang te krijgen.

Tevens is het ook mogelijk om mij in te huren voor supervisie en of opleidingsvraagstukken. Dit kan zowel individueel als in een groep. Mits deze groep niet groter is dan 3 personen.